De rolluiken specialist

Het plaatsen van rolluiken laat je over aan de rolluiken specialist!

Zoals je brood koopt bij de bakker en je je huis laat schilderen door de vakschilder, zo laat je het plaatsen van je rolluiken over aan de rolluiken specialist. Natuurlijk kan je ook zelf aan de slag: zeker als je een handige Harry bent, moet het zelf plaatsen van je rolluiken op zich te doen zijn. Maar vergeet niet, dat uitbesteding aan de specialist meerdere voordelen kent. Zo beschikt de rolluiken specialist over alle benodigde kennis en kunde om jouw rolluik snel en goed te plaatsen. Voordat zij dit doen, geven ze je echter eerst advies op het gebied van plaatsing, bediening en de verkrijgbare materiaalsoorten. Hierdoor beschik je na afloop over de rolluiken die passen bij jouw wensen en jouw woning.

Basis rolluikEen rolluiken specialist vinden

De ene rolluiken specialist is de andere niet. Heb je een specialist op bezoek bij wie je geen goed gevoel hebt? Aarzel dan niet om een ander bedrijf in te schakelen. Wil je verzekerd zijn van kwaliteit en betrouwbaarheid, kies dan voor een specialist die over een of meerdere keurmerken beschikt.

Voor wat betreft de plaatsing van rolluiken, zijn de volgende keurmerken van belang:

  • Bedrijven met een Bouwgarant-keurmerk, beschikken aantoonbaar over voldoende vakmanschap en betrouwbaarheid.
  • KOMO keurmerk. Dit keurmerk heeft geen betrekking op het bedrijf, maar op de rolluiken zelf. Rolluiken met dit KOMO-keurmerk voldoen aan de Nederlandse regelgeving omtrent producten en diensten in de bouwsector.

Natuurlijk is het altijd aan te raden om meerdere specialisten met elkaar te vergelijken. Dit doe je gemakkelijk en snel door meerdere offertes op te vragen. Leg je deze offertes naast elkaar, vergelijk de verschillende rolluiken specialisten dan op het gebied van prijs, garantie, levertijd en de eventuele extra wensen die je hebt.

Waarom de eerste de beste specialist inschakelen niet verstandig is

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om helemaal geen verschillende offertes op te vragen, maar in plaats daarvan de eerste de beste rolluiken specialist in te schakelen en aan de slag te gaan. Dat staat je vrij; het is tenslotte jouw geld. Of het verstandig is, is vers twee: door verschillende specialisten onder de loep te nemen, kan de uiteindelijke prijs van je rolluiken wel tot 40% lager uitvallen!

Contact Offerte aanvragen