Offerte rolluiken

Kies voor de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs!

Niemand vindt het prettig om teveel geld uit te geven. Ook al zijn de nieuwe rolluiken prachtig geworden, als achteraf blijkt dat je het elders net zo goed, maar een stuk goedkoper had kunnen laten doen, hou je er toch een nare smaak aan over. Dit kun je voorkomen door vóór het bestellen van rolluiken eerst meerdere specialisten met elkaar te vergelijken, zodat je kunt kiezen voor de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Dakraam rolluikVraag offertes aan!

Dat vergelijken van rolluikenspecialisten, hoe doe je dat? Natuurlijk kan je op eigen houtje meerdere aanbieders benaderen om een offerte op te vragen, maar je kan ook kiezen voor een gemakkelijker manier: maximaal zes offertes tegelijkertijd aanvragen, allemaal met behulp van één aanvraagformulier! Uiteraard is deze service gratis en geheel vrijblijvend.

Rolluik plaatsen Offerte aanvragen

 

Offerte voor rolluiken: wat zit er in, wat niet?

De ene offerte is de andere niet. Als je alleen oog hebt voor het uiteindelijk prijskaartje, doe je jezelf wellicht te kort. Prijzen voor rolluiken zijn opgebouwd uit diverse onderdelen, zoals de prijs voor de rolluiken zelf, de montagekosten, de BTW en de voorrijkosten. Kies je voor duurder materiaal, dan valt de uiteindelijke prijs natuurlijk ook hoger uit. En hoe zit het met de bijkomende kosten? Een aanbieder die een gunstige offerte biedt, maar uiteindelijk meerprijzen rekent voor bijvoorbeeld steigerhuur, zou uiteindelijk weleens duurder kunnen uitpakken dan de concurrent. Bekijk dus goed wat er wel en niet bij de offerte inbegrepen zit.

Ook niet onbelangrijk is de bediening van je rolluiken. Voor een elektrische bediening is meer specialistische kennis vereist, zoals verstand van elektra. Controleer altijd welke (voorbereidende) werkzaamheden wel en niet zijn opgenomen in de offerte. Hetzelfde geldt voor de garantie: zeker wanneer je voor wat duurdere rolluiken gaat, is het natuurlijk wel zo fijn wanneer je ook garantie krijgt. Veel aanbieders bieden vijf jaar garantie op zowel de rolluiken zelf als de plaatsing ervan.

Wil je de zekerheid dat je een goede kwaliteit rolluik in handen hebt? Let dan op de volgende keurmerken:

Blinde_rolluikOp welke termijn worden de rolluiken geplaatst?

Ben je zo iemand die, als het besluit eenmaal genomen is, zo snel mogelijk resultaat wil zien? Hou hier dan rekening mee op het moment dat je offertes vergelijkt. De ene rolluikenspecialist heeft pas over 5 maanden tijd voor je, de andere heeft zowaar op korte termijn een gaatje voor je vrij. Als het tijdsbestek geen issue voor je is, hoef je dit punt uiteraard niet te laten meewegen.

Hoe vraag je offertes aan?

Offertes voor rolluiken aanvragen? Dat doe je eenvoudig door het aanvraagformulier in te vullen. Wees hierbij zorgvuldig met het geven van informatie: immers, hoe concreter je bent, hoe concreter het prijsvoorstel dat je uiteindelijk ontvangt. Heb je het formulier eenmaal ingevuld, dan doen wij de rest. Binnen enkele dagen ontvang je prijsopgaves van verschillende aanbieders in je regio en kan je diverse offertes vergelijken.

 

Zes offertes tegelijkertijd aanvragen? Bespaar tot wel 40%!

Vrijblijvend en gratis offertes van 6 rolluik specialisten uit jouw regio. Vergelijken loont!
Offerte aanvragen